Славески се извини што ја кандидирале Данела, Ефтов му ги наброја сите извинувања на ВМРО во изминативе 30 години

Откако Трајко Славески вечерва во емисијата Во центар се извини што го повикувал народот да гласа за Данела, му реплицираше Васко Ефтов набројувајќи му за кои свои политичари се има извинувано ВМРО_ДПМНЕ од независноста наваму.

Ефтов до Славески: “30 години се отепавте од извинување – се извинувате Данела, се извинувавте за Трифун, за Борис Трајковски се извинуваше Љубчо, за Груевски и за Мијалков се извинуваат дел од структурите на ВМРО… и за Љубе се извинувавте. Што е проблемот?”

Славески: Па добро, Се прават грешки. Еве има луѓе и за кои не се извинуваме. Еве за мене никој не се извинува.

Back to top button
Close