Славески: Знаев дека Јакимовски е криминалец, но во коалиција ни се, што можам да направам?

Трајко Славески знаел дека Стевчо Јакимовски има криминални дејствија ушта пред изборите, но не можел да ја одбие поддршката од ГРОМ за ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори во Скопје.

Ова претседателот на советот на Град Скопје го изјави во емисијата Во центар во интервју со Васко Ефтов.

Back to top button
Close