Случајот „Титаник” одложен за 14 април 

– Следните три рочишта за случајот „Титаник” во Кривичниот суд Скопје, нема да се одржат заради изолација на дел од обвинетите.

– Ја информираме јавноста дека расправите насрочени за 05, 09 и 12 април 2021 година, се одлагаат заради изолација на дел од обвинетите. Следната расправа е насрочена за 14 април, соопштија од Основниот кривичен суд Скопје.

Back to top button
Close