Сообраќајна несреќа на патот Гостивар-Кичево, сообраќајот во целосен прекин

Сообраќајот на магистралниот пат Гостивар – Кичево, во близина на каменоломот, од 7.15 часот утрово е во прекин во двата правци.

Како што соопшти АМСМ, одвивањето на сообраќајот е прекинато поради сообраќајна незгода

Back to top button
Close