Сопругата на Мицкоски делела флаери против Стевчо Јакимовски?

Градоначалникот на Карпош, Стевчо Јакимовски во утринското гостување на ТВ 24 рече дека лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски преку локалната власт покажал како би се однесувал доколку ја преземе централната власт, а тоа било само со инат.

Откри дека немаат комуникација од јануари, а рече и дека сопругата на Мицкоски делела флаери против урбанистичкиот план во Влае.
-Со Мицкоски последен пат контакт имав во јануари. Од тогаш ништо. Па, сопругата на Мицкоски дели флаери против урабнистичкиот план во Влае, кој патем ист во последните 30 години. Каков е тој однос?, рече Јакимовски.

Back to top button
Close