Спасен давеник од Охридското Езеро, станува збор за малолетно лице

Предмалку од водите на Охридското Езеро извлечен и спасен давеник. Станува збор за малолетно лице. Екипата на брза помош стигнала екстрмно брзо, со оглед на непрегледните колони возила,  пренесе Охрид1.

Дознавеме дека лицето е пренесено во Скопје.

Back to top button
Close