Спасовски: Датумот за изборите е завршена тема за Владата

 Датумот за изборите е завршена тема за Владата, порача преку Фејсбук премиерот Оливер Спасовски.

– Неодговорно е државата да ја оставиме без парламент, со преодна Влада и со опозиција која е настроена деструктивно и само гледа да заработи некаков политички поен на сметка на кризата и на ризиците на кои се изложени граѓаните, пишува Спасовски.

Back to top button
Close