Спасовски ќе го посети Одделението за внатрешни работи Прилеп

 Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски  денеска ќе направи увид на реконструираниот објект на Одделението за внатрешни работи Прилеп.

По посетата, како што е најавено, предвидена е изјава за медиумите.

Back to top button
Close