Спасовски и Царовска на увид во градежните активности во ТИРЗ 2 (Бунарџик)

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заменичката на претседателот на Владата, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска  и директорот на Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони, Александар Младеновски ќе направат увид во градежните активности во Технолошко-индустриската развојна зона Скопје 2 (Бунарџик).

Локација на настанот е на раскрсницата пред објектот на „Дура Аутомотив Системс“. цр/

Back to top button
Close