Спасовски на промоција на пловни објекти на езерската полиција во Охрид

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска во Охрид ќе присуствува на промоција на пловни објекти на езерската полиција.

Промоцијата ќе биде  пред Полициската станица за граничен надзор Охридско Езеро (езерска полиција). 

Back to top button
Close