Спасовски очекува истрагата да се прошири

Во текот на вечерашниот прес кибистерот Спасовски кажа дека два пиштоли се најдени во околината на Скопје кои се поврзуваат со убиствата. Пронајден е и мобилниот телефон на Вања.

Спасовски потврди дека Вања била застрелана, а не задушена, како што се шпекулираше.

Тој очекува истрагата за убиството на Вања да се прошири

Back to top button
Close