Спасовски: Пронајдовме два пиштола кои се уште се вештачат

На новинарско прашање за тоа дали е пронајдено оружјето со кое е убиена Вања, министерот Оливер Спасовски изјави дека пронајдени се два пиштоли но тие се уште е вештачат.

 

Back to top button
Close