Спасовски со најдобар рејтинг меѓу министрите во Владата, според анкетата на ИРИ


Според последната анкета на ИРИ, најуспешен министер во Владата е министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

На прашањето кои три министри најдобро ја вршат својата работа, Спасовски добил поддршка од 12 проценти од граѓаните.

Back to top button
Close