Спасовски за отворањето на клубот „Ванчо Михајлов“: Неприфатливa провокација

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска даде свој став за отворањето на културниот центар „Ванчо Михајлов“ во Битола.

„Ова што се случи во Битола, отворањето на овој центар e неприфатливо и претставува провокација и нема никако да придонесе на воспоставуање добри соседски односи“, вели Спасовски.

 

 

Back to top button
Close