Србите од денеска може да се вакцинираат и без закажан термин

Во сите градови и општини во Србија од денеска пунктовите за вакцинација се отворени и за оние граѓани на државата што не се пријавиле и немаат закажан термин. Тие ќе може да ја примат вакцината на „Синофарм“ или „Астра Зенека“.

Back to top button
Close