Среда е неработен ден за сите граѓани

Согласно Законот за празниците, неработен ден за сите граѓани на Македонија ќе биде среда, 10 април, кога припадниците на муслиманската заедница ќе го прославуваат Рамазан Бајрам.

Back to top button
Close