Средба на заменик министерот за здравство Рендевски со матичните лекари

Матичните лекари утрово ги отворија ординациите, но само за итни пациенти и на тој начин го почнаа најавениот протест со барање да се подигне цената на капитацискиот бод

Во моментов во тек е средба на заменик-минисерот за здравство Рендевски со претставници на Здружението на матични лекари

 

 

Back to top button
Close