ССК: Кабелските оператори да престанат со самоволието камуфлирано во протест

ССК потенцира дека ваков неразумен акт, кој има и лажно објаснување, наводно е неуставна некоја одредба ( чл.143 Закон за Медиуми н.з. ), а таква одлука од Уставен Суд нема, е само вршење притисок врз корисниците.


Еве го во продолжение и целото соопштение на Сојузот на Стопански Комори.

Back to top button
Close