Стевчо не го сакаме, паркот не го даваме: Герила акција на карпошани

Денеска жители на општина Карпош испишале паноа со пароли против кандидатот за градоначалник од ГРОМ, Стевчо Јакимовски. Оваа герила акција се случува ден пред изборниот молк.

„СТЕВЧО ПАК ГО ДЕМНЕ ПАРКОТ! ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ НОВА ЗГРАДА!“
„СТЕВЧО НЕ ГО САКАМЕ! ПАРКОТ НЕ ГО ДАВАМЕ, е содржината на паролите.

 

Back to top button
Close