“Стоп за гладот” – 1500 оброци доделени во рамки на хуманитарна акција

На 14 јули во Скопје, кај кафето Тренд во Аеродром хуманитарната организација Централен совет за меѓунационална соработка подели 1500 ланч пакети на граѓани кои имаат проблеми од социјална природа.

Донацијата бњше организирана во соработка со донатори од бизнис секторот со високо развиена општествена свест.

Најавија за есенва и голема огромна хумана акција со над 5000 ланч пакети.

 

 

 

Back to top button
Close