Струјата во ГТЦ исклучена па за кратко вклучена. Долгот бил за еден месец

ГТЦ денес остана без електрична струја поради неплатен долг кон ЕВН, поради потрошена а неплатена струја.

Како што истакна директорот на ГТЦ, тие должат само една неплатена сметка од 400.000 денари.

Откако бил постигнат договор, струјата повторно беше вратена во Градскиот трговски центар.

Back to top button
Close