Судијката Јанчулева-Михаиловска ги презема предметите кои што судеше Туфегџиќ

Судијката Фанка Јанчулева-Михаиловска во Основниот кривичен суд во Скопје доби прераспределба од Одделот за кривично полнолетни и сега ќе постапува по предмети во Одделението за организиран криминал и корупција.

Back to top button
Close