Светна новогодишна елка во Охридското езеро

Нуркаите од Нуркачкиот центар АМФОРА од Охрид во Музејот на вода традиционално и оваа година ја накитија подводната новогодишна елка и на сите граѓани на Република Македонија им ја честитаат новата 2023 година

viber sharing button

Како и секоја и оваа нова 2023 година нуркачите од Амфора им ја посветуваат на децата со ретки болести со желба за здравје, успех и срќно детство. Посетителите на Музејот на вода елката ќе можат да ја видат од денес па се до крајот на јануари.

 

 

Back to top button
Close