Таравари: За доброто на нашите деца, не би сакал да ни се повтори Букурешт


Уставните измени за внесување на Бугарите се услов од ЕУ, тие ни кажаа дека не може да биде променет овој договор и затоа мора да се изгласаат“.

Ова меѓудругото вечерва на тв Телма го изјави претседателскиот кандидат Арбен Таравари.

Back to top button
Close