Телеком го осуди ставот на Дардишта и побара реакција од Владата

Македонски Телеком попладнево се огради од Фејсбук статусот на Шкодране Дардишта, член на Одборот на директори на Телеком во кој таа се закани со војна, и побара реакција од Владата.

-Македонски Телеком се оградува од приватниот став на г-ѓа Шкодране Дардишта изнесен на социјалната мрежа Фејсбук.
Го осудуваме ваквиот личен став и наскоро очекуваме реакција од Владата, која ја постави г-ѓа Дардишта како независен член на Одборот на директори на Македонски Телеком, наведуваат во соопштението.

Back to top button
Close