Тетовци се изморени од Теута Арифи, вели Хоџа

Министерот од редовите на БЕСА, Аријанит Хоџа смета дека граѓаните од Тетово и Желино се желни за промена на градоначалничката структура во градот под Шара и се надева на победа во вториот круг.

„Секоја поддршка за Тетово и Желино е добредојдена. Поддршката на граѓаните нема да дозволиме да се претвори во политичко пазарење .Ние сме во комуникација со сите граѓани од Тетово и убедени сме во победа. Тетовци се уморени од Теута Арифи и нејзиното владеење“, истакна Хоџа.

Back to top button
Close