Тони Ангелески: Испукана димна бомба, испишани графити, оставени летоци – според МВР регистрирани се мал број инциденти на гласачките места

Испукана димна бомба, испишани графити, оставени летоци – според МВР регистрирани се мал број инциденти на гласачките места

Две фотографирани гласачки ливчиња, во Чаир летоци на автомобили и два графита, во Бучим едно лице го покажало ливчето за гласање на набљудувачот, ова се дел од малкуте изборни нерегуларности.

Генерално, изборите се одвиваат во фер и демократска атмосфера, јави на прес конференција портпаролот на МВР, Тони Ангелески.

Back to top button
Close