Тошкоски: Се уште нема осомничени за убиството на докторот

Министерот Тошковски на денешната прес-конференција по остварената работна посета на СВР Скопје одговараше на ковинараки прашања и бо однос на убиството на докторот кое се случи неодамна, Тошкоски рече дека моментално нема осомничен.

Додаде и дека не би можел да открие повеќе информации со цел да не ја загрози истрагата.

Back to top button
Close