Тренерот на Белградски Партизан заспал зад воланот, џипот е смачкан,тој загинал

Миодраг Јешиќ, поранешен познат фудбалер и тренер на Партизан, кој утрово загина во страшна сообраќајна несреќа на патот Рума-Јарак возел со несоодветна брзина, а се сомнева дека дури и заспал зад воланот.

t

 Се сомневаме дека до несреќата дошло наводно затоа што Јешиќ заспал зад воланот на цитроенот. Бидејќи веројатно возел побрзо, веќе било доцна да застане и полета директно под камионот – вели српските медиуми.

Back to top button
Close