Туристи со необично возило шетаат низ Скопје

Фоторепортерот на Македонската информативна агенција (МИА) се нашол во вистинско време и на вистинско место за да може со својот фотограф да ја направи оваа фотографија во центарот на Скопје.

Станува збор за двајца странски туристи, маж и жена, кои управуваат со едно прилично необично возило – велосипед со три тркала.

Back to top button
Close