ТВ 21: Гласањето во Чаир доцни, се проверува материјалот

Гласањето на лицата во изолација и лицата со Ковид-19 во општина Чаир се уште не е започнато, јавува ТВ 21. Според телевизијата причина за доцнењето е проверка на материјалите за гласање од страна на членовите на изборна комисија.

Одложувањето предизвикало револт кај останатите членови кои чекаат уште од 10 часот.

Back to top button
Close