ТВ21: Разрешен Јани Макрадули од Пошта

Разрешен директорот на Пошта, Јани Макрадули, дознава ТВ21.

Во моментов Макрадули не е достапен за коментар.

Нема точни информации зошто Макрадили е разрешен, но се поврзува со последниот случај со поранешниот генерален секретар на Влада Мухамед Зекири.

Back to top button
Close