Уапсени две лица во Грција со речиси пет илјади наркотични таблети

Дрогата била запленета, а уапсените биле изнесени пред јавен обвинител.

Според грчките медиуми станува збор за таблетите „Каптагон”, познати како „таблети на Џихадистите”, а уапсените лица се од Сирија.

Back to top button
Close