Украдени прехрамбени продукти од главната кујна на градинките во Велес

Во текот на изминатиот викенд во шестиот клон на градинката „Димче Мирчев“ од Велес, била извршена кражба од главната кујна која ги снабдува сите единици во градот.

Од СВР Велес за „Фокус“ соопштиле дека украдени се прехрамбени продукти, а повеќе информации најавија во текот на денот. Засега се уште не се знае кои се сторителите на оваа кражба и кои продукти конкретно се украдени.

Back to top button
Close