Украина: Граната погоди човек на велосипед, а безбедносните камери го снимија моментот

 

На социјалната мрежа Твитер од минута до минута се појавуваат видеа од нападите во Украина од страна на Русија.

Едно такво видео се појави утрово од една украинска област која буквално ги стресе сите.

Станува збор за напад врз цивилно население од страна на Русија.

На социјалната мрежа Твитер од минута до минута се појавуваат видеа од нападите во Украина од страна на Русија.

Едно такво видео се појави утрово од една украинска област која буквално ги стресе сите.

Станува збор за напад врз цивилно население од страна на Русија.

Back to top button
Close