Урната дивоградба на кејот на реката Луда Мара во Кавадарци

– По налог на градежниот инспектор на општина  Кавадарци,  денеска се врши уривање на дивоградба лоцирана на кејот на реката Луда Мара.

– По 15 години соочување со проблем, сега ова место ќе им биде достапно на пешаците со оспособување на тротоарот. Градоначалникот Митко Јанчев се залага за решавање на проблеми со кои жителите на Општина Кавадарци се соочуваат долги години. Во изминатиот период беа решени неколку проблеми кои сега се во функција на граѓаните, информираат од градоначалничкиот кабинет.

Back to top button
Close