Урната веб-страницата на Путин

Официјалната веб-страница на рускиот претседател, Владимир Путин во моментов е урната и не може да се отвори. Хакерски напади има и врз други веб-страници на руски државни институции.

Се претпоставува дека ова е одговор на руските хакерски напади на украинските институции со кои сакаат да создадат паника во земјата и да ја отсечат воената команда.

Back to top button
Close