Уште една елка ќе засвети на плоштадот во Скопје пред Нова година

Откако беше ставена елка на плоштадот во Скопје која не е до крај украсена, нема ниту врв и плус елката е крива, градскитен служби решиле да стават уште една елка со која ќе пробаат дополнително да го разубавеат плоштадот на главниот град. Погледнете како изгледа новата елка која од утрово е ставена на плоштадот.

Кривата елка која претходно беше поставена привлече голем број на туристи кои масовно доаѓаат за да се фотографираат со елката. Медиумите од регионот пишуваат за новогодишната атмосфера во Скопје.

Фото: прес24

Back to top button
Close