Успешно одбележан денот на семејниот лекар 

250 измерени притисоци, 200 гликемии и 130 пикфлуометрии. Сликите говорат за одличната атмосвера.

Честит ден на сите семејни лекари.

Покрај големиот број посетители на настанот кои добија преглед како случаен минувач беше амбасадорот на Република Словенија на кои колегите му направија пикфлуометрија и измерија тензија

Едно браво за моите колеги учесници на акцијата.

Back to top button
Close