Утре без електрична енергија неколку скопски општини

 Во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат општините Сарај, Аеродром и Илинденд, информираат од ЕВН Македонија.

Во соопштението стои дека без струја во периодот од 08 до 13 часот, ќе бидат корисниците од селата Глумово, Шишево и Матка општина Сарај.

Во периодот од 08.30 до 15.30 часот, корисниците од ул. Тодор Чангов – подулици бр.53 и бр.61 општина Аеродром и во периодот од 09 до 15 часот, корисниците од ул.1 од бр.1 до бр.88 во село Бунарџик, изводот што оди кон индустриска зона Бунарџик општина Илинден.

Back to top button
Close