Утре ќе работат шалтерите во МРТВ и кај Беко

Шалтерите за издавање готови документи во МРТВ и Беко ќе работат и во сабота, 23 декември, информира Министерството за внатрешни работи.

Министерството ги известува граѓаните дека утре ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектите во МРТВ (од 08 до 20 часот) и Беко (од 08 до 16 часот).

Back to top button
Close