Утре минирање на делницата Пресека-Песочан, сообраќајот во прекин

– Илинден А.Д. Стуга утре во период од 12:00 до 15:00 часот ќе врши минирање на патниот правец Кичево – Охрид, делница Пресека-Песочан.

Како што информира АМСМ, поради минирањето сообраќајот ќе биде блокиран во двата правци.

Back to top button
Close