Утре собраниска седница за избор на потпретседатели и за основање работни тела

Собранието на Република Северна Македонија утре ќе ја одржи третата седница.

На дневен ред е Предлог-одлуката за утврдување на бројот на потпретседатели на Собранието, а пред пратениците е и Предлог-одлуката за основање постојани работни тела.

Седницата е закажана за 14 часот.

Back to top button
Close