Утре во Волково ќе се одржи четвртиот „Јулски коњички турнир“

На хиподромот на Коњичкиот клуб Вивакс од Скопје, утре во Волково ќе се одржи четвртиот „Јулскиот коњички турнир“ и 5. коло од отвореното Државно првенство во прескокнување на пречки за 2021 година.

На програмата се четири натпревари во прескокнување на пречки во класи А, Б, Ц и Д со височина на пречките од 0,90 метри до 1,20/130 метри.

Натпреварите ќе започнат во 9,30 часот.

Back to top button
Close