Вчерашните бројки не се изненадување, имаме пораст само во Штип

 

Вчерашните бројки не треба да бидат изненадување, зашто се резултат на драстичниот пораст на заболени во штипските конфекции, вели министерот за здравство Венко Филипче во разговор за Канал 5

.Не очекува од чинот на гласање на денот на изборите да имаме зголеме тренд на заразени, но не може да исклучи можност таков епилог од партиските изборни славја.

Back to top button
Close