Вечерва падна 7 на лото -добивката е 500 илјади евра

Вечерва падна  седмица на лото во Кичево.

Се работи за рекордната Лото добивка од 32.921.304 денари или околу 500.000 евра.

Добитната комбинација гласи 2,10,11, 12,24, 36,37 , а лото ливчето било уплатено во објект „Детелинка“ во Кичево.

Back to top button
Close