Видео: Aјде да тргнеме понапред од злото. Одговор до огнените низ песна од нивниот лидер Aхмети

 

На социјалните мрежи циркулира несекојдневно видео на кое Али Ахмети со песна им одговара на луѓето од „огнената групa“ во ДУИ.

„Изгуби го чуварот, изгуби го семето, ајде да тргнеме понапред од Злото“, пее Ахмети.

Претходно, потпретседателот на ДУИ, Изет Меџити, во Студеничани му порача на партискиот лидер Али Ахмети дека се со него, но и да не го гори јорганот за една болва.
На средбата со граѓани во Студеничани присуствувале и Кастриот Реџепи, Блерим Беџети, Висар Ганиу, Невзат Бејта и Муса Џафери.

Back to top button
Close