Видео: Активисти на „Зелен хуман град“ на раце подигнаа автомобил паркиран на велосипедска патека

Десетина активисти на „Зелен хуман град“ на раце подигнаа автомобил паркиран на велосипедска патека. Од здружената иницијатива велат дека ова не е првпат автомобил да биде паркиран врз вело-лента.

Back to top button
Close