(Видео) Американската амбасадорка Кејт Мери Брнз правеше ајвар во резиденцијата

Амбасадорката на САД во Македонија, Кејт Мери Брнз правеше ајвар во нејзината резиденција.

Традиционално, ајвар се прави секоја година од страна на амбасадорите на САД во нашата држава.

Теглите ајвар „Ред дог“ ќе бидат подарени на пријателите на Мери Брнз, странски дипломати, посетители.

Back to top button
Close