(Видео) „Анти-ваксајн“ саботажа

 

Анти-ваксајн Саботажа“, емитувана на 05 април 2021 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

 

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.

Back to top button
Close